AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekaretini vermek

Kahve falında bekaretini vermek

Kahve falında bekaretini vermek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekaretini vermek gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bekaretini bozmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bekaret testi yaptırmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına inanılır.

Kahve falında bekaretini kaybetmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında bekaretinin gittiğini görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekaretin bozulduğunu görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bekaret bozmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalettir.

Kahve falında bekaret almak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir