AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarın bebek emzirmek

Kahve falında bekarın bebek emzirmek

Kahve falında bekarın bebek emzirmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekarın bebek emzirmek gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Kahve falında bekar kişinin bebek emzirmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında bekar birinin erkek bebek emzirmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin bebek emzirmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekarın bebek emzirdiğini görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kadının bebek emzirmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekarın bebek emzirmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar biri bebek emzirmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir