AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bir kızı evli görmek

Kahve falında bekar bir kızı evli görmek

Kahve falında bekar bir kızı evli görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Kahve falında bekar bir kızı evli gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında bekar bir kızın evli olduğunu görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bekar bir kızı evli görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızını evli görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında bekar kızı evli görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın evli olduğunu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında evli birini bekar görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bekar birini evli olarak görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çok başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar arkadaşını evli görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir