Kahve falında bekar birini evlenirken görmek

Kahve falında bekar birini evlenirken görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, birçok dertle muhatap olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar birini evlenirken gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında bekar birini evlenirken görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar birini evlenmiş görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar kızı evlenmiş görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar birini evleniyor görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar evi görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın evlenmesi görmek maddi açıdan rahat edileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar bebek doğurmak onu yalnız bırakmayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir