AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birinin çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında bekar birinin çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında bekar birinin çocuğunun olduğunu görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bekar birinin çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekarın çocuğu olduğunu görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin çocuğunun olduğunu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekarken çocuğu olduğunu görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğunun olduğunu görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin çocuğunu görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin çocuğu olduğunu görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir