Kahve falında bej gelinlik görmek

Kahve falında bej gelinlik görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kasasının daha çok para dolacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında bej gelinlik gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Kahve falında bej gelinlik görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bej elbise giymek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında bej rengi ayakkabı görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulur.

Kahve falında annenin gelinliğini görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliği ters giymek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında tülden gelinlik görmek işlerinin de rast gideceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşı gelinlikle görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir