AnaSayfa / Genel / Kahve falında beden temizliği yapmak

Kahve falında beden temizliği yapmak

Kahve falında beden temizliği yapmak fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, işlerinin baltalanacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında beden temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Kahve falında beden temizliği yapmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, yaşamını kolaylaştıracağına işarettir.

Kahve falında büyük beden sütyen görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bedensel özürlü görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bedensel engelli görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında ruhun bedenden ayrılması görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beden hocasını görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ruhun bedenden çıkması görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir