AnaSayfa / Genel / Kahve falında beddua duymak

Kahve falında beddua duymak

Kahve falında beddua duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında beddua duymak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında beddua duymak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasına beddua etmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birilerine beddua etmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında akrabaya beddua etmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Kahve falında babadan beddua almak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanaya beddua etmek gereksiz bir harcama yapılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne babaya beddua etmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğuna beddua etmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir