AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine beddua etmek

Kahve falında birilerine beddua etmek

Kahve falında birilerine beddua etmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birilerine beddua etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında birilerine beddua etmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beddua görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evladına beddua etmek markasını duyuracağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anneye beddua etmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına işaret eder.

Kahve falında anneden beddua almak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında başkasına beddua etmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birine beddua okumak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında anne bedduası almak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir