AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzını büyük görmek

Kahve falında ağzını büyük görmek

Kahve falında ağzını büyük görmek zahmet veren işlerin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzını büyük gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Kahve falında ağzından büyük abdest yapmak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işarettir.

Kahve falında ağzının büyük olduğunu görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında ağzını büyük görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzı açık yılan görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulur.

Kahve falında ağzından solucan çıktığını görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı birini ağlarken görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine inanılır.

Kahve falında ağzında balık tutmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir