AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle uçmak

Kahve falında bebekle uçmak

Kahve falında bebekle uçmak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine inanılır.

Kahve falında bebekle uçmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında bebekle uçmak dedikoduya, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ev içinde uçmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten uçmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, borcunu ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa uçmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşilliklerde uçmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşlarla uçmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Kahve falında tek başına uçmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada uçmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir