AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yeğenini görmek

Kahve falında bebek yeğenini görmek

Kahve falında bebek yeğenini görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bebek yeğenini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz.

Kahve falında bebek yeğenini görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında bebek yeğen görmek kavgaların biteceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğenle oynamak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğenin evlendiğini görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğeniyle evlenmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker yeğen görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yeğeninin ağladığını görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğeni hasta görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir