AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yapmak

Kahve falında bebek yapmak

Kahve falında bebek yapmak endişelerinin yerini umudun alacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, düze çıkacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında bebek yapmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Kahve falında bebeğe suni teneffüs yapmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek için alışveriş yapmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, ailesi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe aşı yapmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, ayıplı yolara sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek doğum yapmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamurdan bebek yapmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe mama yapmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bebek çiş yapmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğum yapmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir