AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek işemesi görmek

Kahve falında bebek işemesi görmek

Kahve falında bebek işemesi görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük işlere imza atacağına, ona mutluluk getireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek işemesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Kahve falında işeyen erkek bebek görmek başarısız olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin işemesini görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek işemesi görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında altına işeyen bebek görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Kahve falında bebeği işetmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin işemesi görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altına işemiş bebek görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında haram bir iş yapmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir