AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği işetmek

Kahve falında bebeği işetmek

Kahve falında bebeği işetmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, pişmanlığa, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, özel hayatında mutlu olacağına, küskünlük yaşanacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği işetmek gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında bebeği işetmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altına işeyen bebek görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek işemesi görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin işemesi görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında işeyen erkek bebek görmek bazı radikal kararlar alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin işemesini görmek hayatının karışacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işarettir.

Kahve falında altına işemiş bebek görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, para sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir