AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek emziren bir kadın görmek

Kahve falında bebek emziren bir kadın görmek

Kahve falında bebek emziren bir kadın görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında bebek emziren bir kadın gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyleri göz ardı etmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında bebek emziren kadın görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını bebek emzirirken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebek emziren kadın görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek emziren bir kadın görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını emzirirken görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında emziren bir kadın görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Kahve falında emziren kadın görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir