AnaSayfa / Genel / Kahve falında emziren bir kadın görmek

Kahve falında emziren bir kadın görmek

Kahve falında emziren bir kadın görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, konforundan da ödün vereceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında emziren bir kadın gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Kahve falında bir kadını bebek emzirirken görmek hayırlı haberlere, sözünde duracağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek emziren kadın görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında emziren bir kadın görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek emziren bir kadın görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet eder.

Kahve falında emziren kadın görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek emziren kadın görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulur.

Kahve falında bir kadını emzirirken görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruh emici görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir