AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek belemek

Kahve falında bebek belemek

Kahve falında bebek belemek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek belemek gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında bebek belemek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında oyuncak gelin bebek görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında bebeğinin ağladığını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göz bebeğinin büyüdüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında camdan düşen bebek görmek para kazanmaya, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öl bebek görmek dayanışma içinde kalacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kucağında bebek olmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında bebeği mezara koymak kötü kişilerle karşılaşılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir