AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin adını görmek

Kahve falında bebeğinin adını görmek

Kahve falında bebeğinin adını görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, yeni bir işe girileceğine, sevgisinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğinin adını gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin adını koymak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında bebek adı görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında bebek adı koymak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin adını duymak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğinin adını görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe ad koymak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının adını duymak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir