AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek tutmak

Kahve falında kucağında bebek tutmak

Kahve falında kucağında bebek tutmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kucağında bebek tutmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bebeği kucağında tutmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, korkularının yok olacağına delalettir.

Kahve falında kucağında bebek tutmak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak işlerinin karışacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kucağında bebek görmek gönül sızılarının dineceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, gönlünün rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında birini kucağında bebekle görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağına almak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kucağında erkek bebek görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir