AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği emzirmek

Kahve falında bebeği emzirmek

Kahve falında bebeği emzirmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Belli problemler yaşanmasaydı veya hayatınızda olmasaydı neler olurdu diye düşünmek yerine çözüm yollarına odaklanmalısınız.

Kahve falında başkasının erkek bebeğini emzirmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği emzirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek yaşamının da düzene gireceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın bebek emzirmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bir kadının bebek emzirmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir bebeği emzirmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bekar birinin bebek emzirmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir