AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeği emzirmek

Kahve falında erkek bebeği emzirmek

Kahve falında erkek bebeği emzirmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, suç işleyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında bekar birinin erkek bebek emzirmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek emzirmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebek doğurmak emzirmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında üçüz erkek bebek emzirmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan erkek bebek emzirmek geç de olsa huzura erileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin bebek emzirmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğini emzirmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin bebek emzirdiğini görmek kederlerinin son bulacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir