AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe peynir yedirmek

Kahve falında bebeğe peynir yedirmek

Kahve falında bebeğe peynir yedirmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, yeni bir yol tutulacağına, Allah katında yükseleceğine, maddi gücünün eksileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe peynir yedirmek gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Kahve falında bebeğe peynir yedirmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında peynir yediğini görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında peynir yedirmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında kaşar peyniri yediğini görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin peynir yediğini görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşar peynir yediğini görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz peynir yediğini görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir