AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin peynir yediğini görmek

Kahve falında birinin peynir yediğini görmek

Kahve falında birinin peynir yediğini görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin peynir yediğini gördüyseniz:

  • Yardımsever doğanız karşınızdaki kişilerde karşılığını verme duygusu oluşturabilir.

Kahve falında peynir ekmek yediğini görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşar peynir yediğini görmek sağlığını da kaybedeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında peynir yedirmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının peynir yediğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaşar peyniri yediğini görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peynirli börek yediğini görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe peynir yedirmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kediye peynir yedirmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir