AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe kıyafet almak

Kahve falında bebeğe kıyafet almak

Kahve falında bebeğe kıyafet almak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe kıyafet almak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bebeklik kıyafetlerini görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Kahve falında bebek kıyafeti örmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kıyafetli bebek görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti satmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, başarıyla geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kıyafetli bebek görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek kıyafetleri almak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kıyafeti aldığını görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir