AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeklik kıyafetlerini görmek

Kahve falında bebeklik kıyafetlerini görmek

Kahve falında bebeklik kıyafetlerini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bebeklik kıyafetlerini gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında bebek kıyafeti satmak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, iş hayatında zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk bebek kıyafeti görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, refahının ve varlığının artacağına yorulur.

Kahve falında bebek kıyafeti vermek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek kıyafeti görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bebek kıyafeti görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kıyafetli bebek görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında mavi kıyafetli bebek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir