AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan duasını okumak

Kahve falında ezan duasını okumak

Kahve falında ezan duasını okumak rekabet edebilme gücünün artacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ezan duasını okumak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Kahve falında ezan duasını okumak yeni kararlar alınacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan duasını okuduğunu görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında ezan duası okuduğunu görmek çok sıkıntı çekeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezan duası etmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında ezan okunurken dua etmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında sabah ezanında dua etmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ezan okurken dua etmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında ezan duymak ve dua etmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir