AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayramlık almak

Kahve falında bayramlık almak

Kahve falında bayramlık almak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, kudret ve destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında bayramlık almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Kahve falında milli bayram görmek kötü gününden de geri duracağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında bayram gezmesine gitmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram ziyaretine gitmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında dini bayram olduğunu görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri çalmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bayramda oruç tutmak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayram temizliği yapmak saygın bir hayat yaşayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir