AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrama hazırlanmak

Kahve falında bayrama hazırlanmak

Kahve falında bayrama hazırlanmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, dertlerin sonlanacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet eder.

Kahve falında bayrama hazırlanmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor.

Kahve falında bayrama hazırlanmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram ziyareti görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Kahve falında bayram namazı kaçırmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri satmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram hazırlığı yapmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayramda hediye almak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, zamandan da kar edeceğine inanılır.

Kahve falında bayrama gitmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir