AnaSayfa / Genel / Kahve falında baykuşu tutmak

Kahve falında baykuşu tutmak

Kahve falında baykuşu tutmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına delalettir.

Kahve falında baykuşu tutmak gördüyseniz:

  • İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında baykuşu tutmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baykuş tutmak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kara baykuş görmek kendisine olan güveninin azalacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda baykuş görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına rivayet eder.

Kahve falında baykuş gözü görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde baykuş görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalettir.

Kahve falında baykuşun saldırdığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kedi ve baykuş görmek çocuklarının fazla olacağına, sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir