AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara baykuş görmek

Kahve falında kara baykuş görmek

Kahve falında kara baykuş görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yetki sahibi olacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kara baykuş gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kara baykuş görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işarettir.

Kahve falında baykuşun uçtuğunu görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru baykuş görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ve baykuş görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda baykuş görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baykuşa taş atmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil baykuş görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baykuş sevmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir