AnaSayfa / Genel / Kahve falında baykuş tutmak

Kahve falında baykuş tutmak

Kahve falında baykuş tutmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına inanılır.

Kahve falında baykuş tutmak gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Kahve falında baykuş tutmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baykuşu tutmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında baykuş yakalamak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve baykuş görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi baykuş görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi baykuş görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru baykuş görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında falda baykuş görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir