AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi baykuş görmek

Kahve falında dişi baykuş görmek

Kahve falında dişi baykuş görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi baykuş gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında dişi baykuş görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli baykuş görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında evde baykuş görmek huzurlu günler geçirileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baykuş yakalamak iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baykuşu uçarken görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baykuş saldırısına uğramak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah baykuş görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında baykuş görmek kariyer edineceğine, yükünün azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir