AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz baykus görmek

Kahve falında beyaz baykus görmek

Kahve falında beyaz baykus görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz baykus gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Kahve falında beyaz baykus görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bayılana yardım etmek rahat ve huzurlu olunacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalettir.

Kahve falında deniz baykaluı görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında eşini bayılmış görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayılan birine yardım etmek daha çok çalışılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bayılmış görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bayılan kadın görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında eşinin bayılmasını görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir