AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılıp düştüğünü görmek

Kahve falında bayılıp düştüğünü görmek

Kahve falında bayılıp düştüğünü görmek kimse ile tartışmayacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, haklılığının anlaşılacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayılıp düştüğünü gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında bayılıp düştüğünü görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, ayrılanların birleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayılana yardım etmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayılıp ayrıldığını görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında bayılan birini taşımak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin bayılmasını görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini bayıltmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bay bay etmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayılan adam görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir