AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanlar tuvaletine girmek

Kahve falında bayanlar tuvaletine girmek

Kahve falında bayanlar tuvaletine girmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, her anlamda güçleneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sürekli tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayanlar tuvaletine girmek gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında bayan tuvaletine girmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanlar tuvaletine girmek beklediği haberin gelmeyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında bayan tuvaleti görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında hamamda tuvalete girmek sırların ortaya çıkmasına, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletin deliğine girmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle tuvalete girmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadınlar tuvaletine girmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir