AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin resmi çizmek

Kahve falında güvercin resmi çizmek

Kahve falında güvercin resmi çizmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rızkının çoğalacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin resmi çizmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında güvercin resmi çizmek üzücü haberler alacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkün resmini çizmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında kelebek resmi çizmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ resmi çizmek zarar edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek resmi çizmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba resmi çizmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz resmi çizmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan resmi çizmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir