AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulunu kaybetmek

Kahve falında bavulunu kaybetmek

Kahve falında bavulunu kaybetmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bavulunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Kahve falında bavul kaybetmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hastalıktan şifa bulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında bavulu kaybetmek varını yoğunu kaybedeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı bavul kaybetmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bavulunu kaybetmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında yolculukta bavul kaybetmek ticaretin büyüyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavul dolusu para görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta bavul görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir