AnaSayfa / Genel / Kahve falında başvuruda bulunmak

Kahve falında başvuruda bulunmak

Kahve falında başvuruda bulunmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, o masumların bedduasını alacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başvuruda bulunmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında başvuruda bulunmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret eder.

Kahve falında iş başvurusunda bulunmak endişelerin biteceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş başvurusunda bulunduğunu görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınav başvurusu görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalet eder.

Kahve falında iş başvuru yapmak huzurun bozulacağına, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş başvurusu yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında iş başvurusu görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, onu borçtan kurtaracağına yorulur.

Kahve falında iş başvurusu yaptığını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir