AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş başvurusu yaptığını görmek

Kahve falında iş başvurusu yaptığını görmek

Kahve falında iş başvurusu yaptığını görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında iş başvurusu yaptığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor.

Kahve falında iş başvurusuna gitmek beden sağlığının zarar göreceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni iş başvurusu yapmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş başvurusu görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş başvuru formu görmek kişinin rahat nefes alacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında iş başvurusunda bulunmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında iş başvurusunda bulunduğunu görmek bazen umutlarını yitireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında iş başvurusu yapmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş başvurusu yaptığını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir