Kahve falında üç anahtar görmek

Kahve falında üç anahtar görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, nefsine yenileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üç anahtar gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında anahtarı kapının üstünde unutmak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında kapıya anahtar takmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında iki anahtar görmek bol muhabbette olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin anahtarını vermek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eline anahtar vermek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaybettiğin anahtarı bulmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden anahtarlık almak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında altın anahtar görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir