Kahve falında basur ameliyatı olmak

Kahve falında basur ameliyatı olmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında basur ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Kahve falında basur ameliyatı olmak çaresizliğinin büyüyeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basur görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında ameliyat izi görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, evleneceğinize alamet eder.

Kahve falında kediyi ameliyat etmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ameliyatta ölmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyatı görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında rahimden ameliyat olduğunu görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat masasında yattığını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir