AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yılan eti yediğini görmek

Kahve falında başkasının yılan eti yediğini görmek

Kahve falında başkasının yılan eti yediğini görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, daha çok çalışılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çevre değiştireceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yılan eti yediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında başkasının yılan eti yediğini görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin et yediğini görmek hayra ve esenliğe, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında kediye et yedirmek unvan sahibi olacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına yorulur.

Kahve falında birisine et yedirmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasına et yedirmek malvarlığının çok daha artacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir