AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tuvaletine girmek

Kahve falında başkasının tuvaletine girmek

Kahve falında başkasının tuvaletine girmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tuvaletine girmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında bayanlar tuvaletine girmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletin deliğine girmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla tuvalete girmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış tuvalete girmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında hamamda tuvalete girmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede tuvalete girmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine girmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir