AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlendiği görmek

Kahve falında sözlendiği görmek

Kahve falında sözlendiği görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük adımlar atacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, günahlarına tövbe edeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Kahve falında sözlendiği gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında oğlunun sözlendiğini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin sözlendiğini görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlenmek ardından yeni bir işe gireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulur.

Kahve falında kızının sözlendiğini görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında zorla sözlenmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, en pahalı evlerde oturacağına işaret eder.

Kahve falında istemeden sözlenmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla sözlenmek istediği herşeye sahip olacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalet eder.

Kahve falında sözlendiği görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir