AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının soba yaktığını görmek

Kahve falında başkasının soba yaktığını görmek

Kahve falında başkasının soba yaktığını görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının soba yaktığını gördüyseniz:

  • Oldukça tuhaf bir ruh hali içindesiniz.

Kahve falında teneke soba görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde soba yakmak yeni iş teklifleri alacağına, üzgün ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobalı eve taşınmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında soba borusu kurum görmek kötü yönde hareket edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni soba görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulur.

Kahve falında soba almak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına inanılır.

Kahve falında banyoda soba yakmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir