AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana sarıldığını görmek

Kahve falında birinin sana sarıldığını görmek

Kahve falında birinin sana sarıldığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, engellerin aşılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana sarıldığını gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölünün sana sarıldığını görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının sana sarıldığını görmek işlerin düze çıkarılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin sana sarıldığını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin sana sarıldığını görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sana sarılan birini görmek sevgi göreceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin sana sarılmasını görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sana sarıldığını görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük düşüneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir