AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını beyaz görmek

Kahve falında başkasının saçını beyaz görmek

Kahve falında başkasının saçını beyaz görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, başarılarının artacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını beyaz gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Kahve falında bir tane beyaz saç görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını beyaz saçlı görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçlarını beyazlamış görmek günah işlemekten korunacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçlarını beyaz görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saçlı birini görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında saç beyazlamış görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarını beyaz görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir