AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçında böcek görmek

Kahve falında başkasının saçında böcek görmek

Kahve falında başkasının saçında böcek görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, o işten ekmek yiyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçında böcek gördüyseniz:

  • Yardım talebiyle karşılaşırsanız üzerinize düşeni yapmalı ya da uygulanabilir çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Kahve falında saçlarımda böcek görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçtan böcek temizlemek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarında böcek görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, atılan adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında saçından böcek çıktığını görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında saçında hamam böceği görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçtan böcek ayıklamak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçında böcek görmek bahtın açılacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık saçan böcek görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir