AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saç örmek

Kahve falında başkasının saç örmek

Kahve falında başkasının saç örmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saç örmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin saçını örmek mülk sahibi olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saç örmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işarettir.

Kahve falında saç örgüsü örmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölen birinin saçını örmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçını örmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında saçı örmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını örmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında saçları örmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir